RÓLUNK

Tisztelt Látogató!

 
Cégünk az Uni-Win Kft már több mint 6 éve foglalkozik mint önálló vállalkozás, autohifi és multimédiás termékek forgalmazásával. Gyakorlati múltunk azonban ennél jóval távolabbi időbe nyúlik vissza, mert már 1994.-óta foglalkoztunk különböző cégek alkalmazásában ezekkel a termékcsoportokkal. Kezdetben csak javítással később már értékesítéssel is. Olyan nagy hírű gyártók magyarországi importőreinél kamatoztattuk tudásunk mint a Clarion, Kenwood, Rockford fosgate, Phoenix Gold, Rainbow stb.
Vállalkozásunk kezdetben csak nagykereskedelmi tevékenységet folytatott. A kereskedelem folyamatos változása immáron elengedhetetlenné tette, hogy az Internetes értékesítés mint forma egy vállalkozás életében meglegyen.
 
Néhány éve ezért megnyitottuk a www.autosnavi.hu -t, ahol a termékek közül először széles választékát vonultatjuk fel az autohifi fejegységeknek és kiegészítőknek.
A 2016-os év szükségessé tette, hogy elindítsuk következő webáruházunkat a www.radiokeret.hu webáruházat ami kimondottan a készülékek beszereléséhez szükséges kiegészítőkre specializálódott.
 
A beszereléshez szükséges termékek saját importból származnak a neves Német ACV GMBH kínálatából! Előfordulhat, hogy bizonyos tételek nem szerepelnek kínálatunkban de természetesen amennyiben elérhetők valahonnan, akkor beszerezzük!
Üzletpolitikánk elengedhetetlen részét képezi, hogy csakis márkás mindenki számára ismert termékeket forgalmazunk! Ennek tudatában Vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy a kiválasztott termék megfelelő minőségű, és a Magyar jogszabályoknak megfelelő garanciális háttérrel rendelkezik majd.
Természetesen mint minden áruház és így mi is, törekszünk a vásárlók felé a lehető legjobb árat biztosítani egy adott termékre. Az ár általában függ attól, hogy honnan származik a termék, megfizették-e utána a hatályos adókat. Cégünk kizárólag belföldi beszerzésből a magyarországi importőröktől szerzi be a termékeit és ez biztosíték arra, hogy tényleg legális terméket vásárol majd! Sajnos ennek következtében előfordulhat, hogy a feltüntetett árak bizonyos termékek esetében magasabbak lehetnek mint konkurens forgalmazóknál. 
Ezért ha vásárol akkor vegye figyelembe azt is, hogy a megvásárolt termékhez milyen a beszereléshez szükséges kiegészítőre lesz szüksége. Sok forgalmazó nem rendelkezik a beszereléshez szükséges kiegészítőkkel vagy akár beszerelési lehetőséggel, és így az esetleges olcsóbb ár mire beépítésre kerül a gépkocsiba magasabb lesz.
 
Cégünk vállalja az általa forgalmazott készülékek szakszerű beszerelését és a szükséges szerelékanyagokat is biztosítjuk! 
 
Ezért alakítottuk ki a Beszerelés Plusz szolgáltatásunkat!
 
Mindent egybe vetve, ha tőlünk vásárol akkor lehetősége van a termék mellett olyan komplex szolgálatatás csomagot is igénybe vennie, amit más nem tud biztosítani!
 
Legyen Ügyfelünk és vásároljon kedvére áruházaink kínálatából!
 
Szlonkai Gábor
ügyvezető
 

 

 

 

Kérdése van?

Ügyfélszolgálat:
06/30-9447-333

Partnereink